☆ Altid kvalitetsarbejde

☆ ​Personlig rådgivning

☆ Mange års erfaring​

☆ ​Alle mureropgaver

Flisearbejde: Opmuring og renoveringsarbejde

Hos Allans Murerservice har vi stor erfaring med flisearbejde, hvor vi håndterer en bred vifte af opgaver for privatpersoner, boligselskaber og virksomheder. 

Vi udfører flisearbejde i Frederikssund og Nordsjælland, ligesom vi naturligvis også gerne kører til eksempelvis Roskilde og omegn for både private og erhverv.

Alle opgaver inden for flisearbejde udføres

Vi er leveringsdygtige i alt lige fra mosaik til marmor - fra renovering og opmuring af nyt badeværelse til nye trapper.

Der er stort set ikke den opgave, vi ikke håndterer inden for flisearbejde, og vi er altid parate til at tage en snak med dig om dit projekt.

Gennem årene har vi løst både simple og komplicerede opgaver for vores mange kunder. 

Vi vægter kvalitet og grundighed højt, og derfor sørger vi altid for at tilse alt en ekstra gang, inden opgaven afsluttes.

Totalentrepriser inden for arbejde med fliser

Vores målsætning er at levere fliseløsninger, som både er solide, funktionelle og pæne, og det går vi aldrig på kompromis med.

Drejer det sig om en større opgave, eksempelvis et nyt badeværelse eller et større tagarbejde, tager vi gerne totalentreprisen på projektet. Vi sørger for alle underleverandører, og vi er naturligvis tovholdere gennem hele processen. Læs mere om vores totalløsning her.

Kontakt os og hør mere om vores flisearbejde

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for flisearbejde, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 60 74 06 00. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller ved at skrive til e-mail ad@allansmurerservice.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Allans Murerservice ApS

Sundbyvej 10

3600 Frederikssund

CVR: 35055002

Kontakt os

☎ Tlf.: 60 74 06 00

✉ E-mail: ad@allansmurerservice.dk

Byggeriet Ankenævn

​Nørre voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenævn.dk 

www.byggerietsankenævn.dk 

webuser_497059 i Frederikssund, Sjælland, DK på Houzz