☆ Altid kvalitetsarbejde

☆ ​Personlig rådgivning

☆ Mange års erfaring​

☆ ​Alle mureropgaver

Renovering af badeværelse eller etablering af nyt

Drømmer du om et nyt badeværelse eller en renovering af det gamle? 

Hos Allans Murerservice har vi næsten 30 års erfaring med at udføre renovering af badeværelse til private og erhverv i Frederikssund, Stenlæse og Frederiksværk, og vi har leveret nogle virkelig flotte resultater til vores mange kunders tilfredsstillelse.

Drømmer du om at få skiftet dit gamle badeværelse ud med et nyt, har vi kompetencerne til at føre dine drømme ud i livet. Vi kan lave stort set alt efter ønske - og vi har udviklet os til at være specialister inden for store fliser, som er blevet rigtig moderne. 

Til det formål alene har vi investeret i en særlig maskine, som er skabt til at skære store fliser, som ser virkelig godt ud. Disse fås i mål helt op til 120 x 120 cm.

Vi etablerer et nyt badeværelse til dig

Er du ved at være godt træt af dit gamle 70’er badeværelse med umoderne fliser eller klinker? Så lad os foretage en gennemgående renovering af badeværelse, som er moderne, æstetisk pænt og med de helt rette materialer efter eget ønske.

Vi samarbejder med nogle fremragende håndværkere ved mange af vores projekter, således at vi kan tilbyde dig en totalentreprise, hvorved vi varetager det hele - og du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

Meget ofte kan udskiftning af fliser på gulve og vægge gøre en rigtig stor forskel, så lad os om at skabe et perfekt nyt bad, som du med garanti bliver rigtig glad for.

Vi tilbyder renovering af badeværelse med mange års erfaring

Efter mange år i murerbranchen har vi udført mange forskelligartede opgaver for private og erhverv, som enten har haft brug for en gennemgribende renovering af et gammel badeværelse eller opførelse af et helt nyt. 

Vi tilbyder nogle af branchens skarpeste priser på renovering af badeværelse, og vi leverer naturligvis det færdige resultat til aftalt tid. 


Når vi er færdige, rydder vi selvfølgelig op efter os selv, da service er en del af vores DNA. Det er en forankret del af vores arbejdsprocesser og den måde, hvorpå vi håndterer vores kunder. Det skal være en god oplevelse at være kunde hos os.

Kontakt os for badeværelsesrenovering

Har du brug for et nyt badeværelse eller skal dit gamle renoveres eller forbedres, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Ring til os på 60 74 06 00 eller skriv til e-mail ad@allansmurerservice.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Allans Murerservice ApS

Sundbyvej 10

3600 Frederikssund

CVR: 35055002

Kontakt os

☎ Tlf.: 60 74 06 00

✉ E-mail: ad@allansmurerservice.dk

Byggeriet Ankenævn

​Nørre voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenævn.dk 

www.byggerietsankenævn.dk 

webuser_497059 i Frederikssund, Sjælland, DK på Houzz