Tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Hos Allans Murerservice tilbyder vi professionelt og kompetent tagarbejde og tagrenovering i Nordsjælland, Frederikssund og Roskilde. Hos os er det altid erfarne fagfolk, der varetager din opgave inden for tagarbejde, således at du er sikret en løsning, der lever op til alle gældende lovkrav.

Vi udfører altid et solidt stykke håndværk, som er æstetisk pænt, og hvor kvaliteten er i højsæde. Sætter du pris på dygtige fagspecialister, der formår at levere et flot resultat hver eneste gang til kundernes store tilfredsstillelse, er vi klar til at servicere dig med en tagrenovering i særklasse. Skal dit tag repareres? Lad os hjælpe dig – uanset størrelsen på din opgave.

Tagarbejde udføres af dygtige samarbejdspartnere

For at sikre dig den bedst mulige løsning inden for tagarbejde og tagrenovering har vi allieret os med nogle af de dygtigste samarbejdspartnere i branchen. Det gør, at vi altid har en specialist på alle områder, hvad angår tagrenovering, isolering og andre tagopgaver, således at vi kan levere en fornem og veludført service til vores kunder, som vi har glædet mange med gennem de seneste 30 år, vi har eksisteret.

Vi udfører alle former for tagarbejde, herunder også tagrenovering, og vi har stor erfaring med forskellige typer beton- og lertegl på såvel nye som ældre huse og bygninger.

Når vi udfører tagarbejde og tagrenovering, tager vi altid højde for bygningens arkitektur og finder derfor en løsning, som passer ind og komplimenterer det eksisterende byggeri.

Vi er skarpe på prisen på tagrenovering

Har du et tag, der trænger til at blive renoveret af en dygtig fagspecialist, tilbyder vi nogle af branchens absolut skarpeste priser. Vi overholder desuden alle aftaler, da vi har respekt for din tid og den interesse, du har vist for vores håndværk. Den tillid kvitterer vi for med håndværk af høj kvalitet, små priser og levering til tiden.

Selvom vi er en lille virksomhed, er vores serviceniveau højt. Vi rydder altid op efter os selv, og du kan roligt regne med, at vi har styr på, hvad vi laver.

Vi sørger selv for kontakten til vores samarbejdspartnere, således at vi får sammensat et perfekt team til at udføre dit tagarbejde af høj standard.

Kontakt os og få en pris på din opgave

skal du have udført en form for tagarbejde eller tagrenovering, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Ring til os på 60 74 06 00 eller skriv til e-mail ad@allansmurerservice.dk for at få en pris på opgaven.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Vedhæft filer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 2 anbefalinger fra håndværker.dk

webuser_497059 i Frederikssund, Sjælland, DK på Houzz

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Adresse

Allans Murerservice ApS

Sundbyvej 10 | 3600 Frederikssund
Hent rutevejledning her

CVR: 35055002

Kontakt os

☎ Tlf.: 60 74 06 00

✉ E-mail: ad@allansmurerservice.dk

Byggeriet Ankenævn

​Nørre voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenævn.dk

www.byggerietsankenævn.dk